Hästtransporter

Hästlastbilar

Clear Round

ÅterförsäljareTrettio års erfarenhet ledde till en säker succé
Clear Round började som ett familjeföretag hemma på hästgården Givetorp utanför Väderstad i Östergötland. Vi saknade en pålitlig leverantör av trygga hästtransporter och startade det företag och de produkter vi själva skulle vilja köpa.

Förutom ett stort intresse för hästar har vi trettio års erfarenhet av att serva folk över hela Sverige med husbilar. Att kombinera vår passion för hästar med vårt intresse för bilar visade sig vara ett vinnande koncept. I dag är säkra hästtransporter och härliga kunder det enda vi arbetar med.

Clear Round hästtransport finns att köpa på utvalda butiker hos Granngården. Clear Round ultralätta hästlastbilar finns i Mariestad och Tranås. Tveka inte att höra av dig med frågor! Clear Round finns för att göra ditt liv med hästar lättare.
Conny Ekman, grundare och VD

Conny har sålt fritidsbilar i ett familjeföretag på Östgötaslätten sedan 1986. Ungefär lika länge har han och hans hustru haft häst på gården hemma i Givetorp. Det har länge varit en dröm att kombinera de två delarna: mjukvaran och hårdvaran, hästen och bilen. Förutom hästar och bilar gillar Conny hundar. Den senaste familjemedlemmen är en busig beagle vid namn Doris. Conny tycker hon ska bli Sveriges bästa svamphund. Det tycker inte hon.

Tel: 070-550 35 36

E-post: conny.ekman@clearround.se
Magnus Wetterö, grundare

Magnus har lett flera företag inom fritidssektorn, som Skara Sommarland och First Camp. Han har även ägt en prisbelönt leksaksbutik i Jönköping. Sedan 2013 har han arbetat med fritidsbilar tillsammans med Conny. Han gillar med andra ord att förgylla folks fritid. På sin egen fritid har han fullt upp med barn och barnbarn. Han lagar god mat och skryter om att han faktiskt är en utbildad hemkunskapslärare.

Tel: 072-532 21 00

E-post: magnus.wettero@clearround.se